Vertaa ja valitse 5 lainaa

Tietoa luotonantajista

Omalaina.fi - Sambla Group Oy

Osoite: Urho Kekkosen katu 7B, 00100, Helsinki

Puhelinnumero: 094 255 0540

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 193.71 €, takaisinmaksettava summa 11623 € ja todellinen vuosikorko 6.26%.

Sortter.fi - Sortter Oy

Osoite: Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Puhelinnumero: 098 566 5550

Sähköposti: asiakaspalvelu@sortter.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 198.01 €, takaisinmaksettava summa 11880.60 € ja todellinen vuosikorko 7.23%.

Soscredit.fi - Soscredit

Osoite: Suomi

Puhelinnumero: -

Sähköposti: info@soscredit.fi

Max. todellinen vuosikorko: 38%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika on 72 kuukautta, kuukausierä 183 €, takaisinmaksettava määrä 13158 € ja efektiivinen vuosikorko 9.92%.

Rahoitu.fi - Salus Group Ab Oy

Osoite: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 045 493 3200

Sähköposti: info@rahoitu.fi

Max. todellinen vuosikorko: 30.6%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 15000 €, takaisinmaksuaika 48 kuukautta, kuukausierä on 348.00 €, takaisinmaksettava summa 16712 € ja todellinen vuosikorko 5.23%.

Sosocredit.fi - Sosocredit

Osoite: Suomi

Puhelinnumero: -

Sähköposti: info@sososcredit.fi

Max. todellinen vuosikorko: 38%

Lainaesimerkki: Kun lainan määrä on 2000 €, takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisin maksettava määrä on 2295 € ja efektiivinen vuosikorko on 29.6%.

Lainaheti365.fi - verkkolainat Suomessa

Lainaheti365.fi on lainojen vertailualusta, joka auttaa käyttäjiä löytämään ja vertailemaan lainatarjouksia useilta lainanantajilta samanaikaisesti. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja kehittyneiden hakualgoritmien avulla Lainaheti365.fi helpottaa lainahakuprosessia, säästäen aikaa ja vaivaa.

Hae lainaa nopeasti ja helposti

Lainaheti365.fi:ssä voit löytää laajan valikoiman lainavaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri hankinta, kuten auton ostaminen, kodin remontointi tai kodin sisustaminen, kulutusluotto voi olla sopiva taloudellinen ratkaisu. Kulutusluotot ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa, sillä ne tarjoavat joustavuutta ja mahdollistavat suurten unelmien toteuttamisen. Näillä lainoilla on yleensä suhteellisen lyhyt takaisinmaksuaika eikä niihin yleensä vaadita vakuuksia. Tutustu ja lähetä lainahakemuksesi vaivattomasti verkossa.

Kulutusluotot saatavilla välittömästi

Kulutusluoton saamisen nopeus riippuu lainasummasta ja lainanantajasta. Pienet kulutusluotot voidaan siirtää tilillesi jopa muutamassa minuutissa lainahakemuksen täyttämisestä. Suuremmat kulutusluotot voivat viedä enemmän aikaa, mutta yleensä varat siirretään tilillesi 1-5 arkipäivän kuluessa.

Kiinnitä huomiota kulutusluoton korkoon

Kulutusluoton sopivuutta arvioidessa kiinnitä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Halvin kulutusluotto ei välttämättä tarkoita alhaisinta korkoa. Korkotasot voivat vaihdella merkittävästi eri lainatuotteiden välillä, sillä kulutusluottojen hinnoittelumallit voivat poiketa toisistaan. Kulutusluoton korko voi riippua esimerkiksi lainasummasta tai siitä, oletko pankin ensisijainen asiakas.

Yleiset vaatimukset kulutusluoton hakemiseen ovat:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset tulot palkasta tai eläkkeestä

Kuinka maksaa kulutusluotto takaisin

Kulutusluotot maksetaan takaisin kuukausierissä sopimuksen mukaisesti. Saat laskut sähköpostitse maksujen suorittamista varten, ja sinun tulee maksaa erät laskuissa ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti. Vaikka et saisi laskua, olet silti vastuussa maksun suorittamisesta. Tällaisissa tapauksissa voit ottaa yhteyttä lainanantajaan varmistaaksesi maksutiedot.

Yleensä lainan takaisinmaksuaikaa voidaan säätää neuvottelemalla lainanantajan kanssa. Voit valita suurempien maksujen tekemisen kokonaiskustannusten vähentämiseksi tai neuvotella maksuvapaista kuukausista tai erien määristä tarpeidesi mukaan. Nämä vaihtoehdot riippuvat lainaehtoista ja niistä on sovittava lainanantajan kanssa etukäteen.

Maksujen laiminlyönti voi aiheuttaa lisäkustannuksia, kuten muistutusmaksuja ja viivästyskorkoja. Pahimmassa tapauksessa velka voidaan siirtää perintätoimistolle ja voit saada maksuhäiriömerkinnän.

Miksi lainahakemuksesi voi olla hylätty

Lainahakemus voi hylätä eri tekijöiden perusteella. Yleisiä syitä lainan hylkäämiselle voivat olla riittämätön takaisinmaksukyky, negatiivinen luottohistoria tai tarvittavien asiakirjojen puuttuminen. On tärkeää huomata, että Lainaheti365.fi ei myönnä lainoja itse eikä siten voi vaikuttaa lainapäätöksiin.

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 38%. Laina-aika: 9 kuukautta - 20 vuotta. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%.

Lainaheti365.fi ("me") ei ole lainanantaja tai pankki, emmekä tarjoa taloudellisia neuvoja tai suosituksia. Lainaheti365.fi on ilmainen vertailualusta, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita eri lainavaihtoehtojen välillä.